<

ЗСУ вдарили по полігону росіян під Волновахою: могли загинути близько 60 росіян

14:15 | 21.02.2024 / Новини / /
Перегляди
107
/ Коментарі відсутні

Українські військові, схоже, завдали ракетного удару по полігону росіян у Донецькій області під Волновахою. Там могли загинути щонайменше 60 окупантів. За даними ЗМІ, на той момент на полігоні вишикувалися мотострільці із Забайкалля, які чекали на прибуття командувача.

Про це пише російська служба BBC, передає Громадське.

Спершу про удар по полігону окупантів повідомили так звані російські воєнкори. Згодом BBC із посиланням на «кілька джерел, знайомих із ситуацією», підтвердило інформацію.

Як зазначається, у середині дня 20-го лютого українські військові, ймовірно, завдали удару двома ракетами із системи HIMARS по полігону біля села Трудівське у Волноваському районі Донецької області.

У цей момент на полігоні на шикуванні перебували військові 36-ї гвардійської мотострілецької бригади рф (військова частина 06705), постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю.

У момент удару військові 4, 5 та 6-ї роти цієї бригади були вишикувані на полігоні та чекали на прибуття командувача 29-ї армії Східного військового округу рф, генерал-майора Олега Мойсеєва.

російська служба BBC стверджує, що має у своєму розпорядженні понад 10 фотографій та відеозаписів з полігону, зроблених одразу після удару — на них зображено десятки загиблих. Частина фото поширилася соцмережами.

Загалом, за різними оцінками, зокрема самих військових 36-ї бригади рф, унаслідок удару могли загинути щонайменше 60 людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота