<

ЗСУ повідомили про успішний удар по Чонгарському мосту

13:34 | 30.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
286
/ 1 коментар

Сил оборони вранці 29-го липня завдали успішного удару по Чонгарському мосту, що розташований на адміністративному кордоні між тимчасово окупованими територіями Херсонської області та тимчасово захопленим Кримом.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

СтратКом ЗСУ не надав подробиць атаки. Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат також не прокоментував удар по мосту для hromadske. 

Вдень 29 липня колаборант і так званий губернатор Херсонської області Володимир Сальдо заявив, що українські військові випустили 12 далекобійних ракет Storm Shadow по залізниці, що з’єднує Херсонщину та Крим. Він додав, що «всі ракети збила протиповітряна оборона» окупантів. З його слів, уламки озброєння нібито пошкодили будку обхідника та контактну лінію. 

Попередній удар по мосту 

Українські захисники 22 червня вдарили крилатими ракетами Storm Shadow класу «повітря — земля» по Чонгарському мосту, який з’єднує окупований Крим із тимчасово захопленою частиною Херсонщини.

Журналісти «Схем» з посиланням на супутникові знімки писали, що після удару по мосту окупанти звели понтонну переправу. Також на знімках можна побачити сліди від обстрілів: на Чонгарському мосту й на іншому, який поруч із ним.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця