<

Знайшли двох підлітків з Волині, яких розшукували напередодні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 12.11.2020 / Новини / /
Перегляди
8
/ коментарі 3

Встановили місцезнаходження 17-річних Дідуна Максима, якого останній раз бачили у Нововолинську та підлітка з Любомльського району.

Нагадаємо, про розшук неповнолітнього Максима Дідуна повідомляли на сторінці Розшук дітей ГУНП Волинської області. 10-го листопада близько 16 години неповнолітній пішов з дому та до цього часу не повернувся. Востаннє його бачили у Нововолинську.

Наступного дня на цьому ж ресурсі зявилось повідомлення, що хлопця знайшли. Жертвою злочину або правопорушення він не став.

Також правоохоронці розшукали 17-річного хлопця з Любомльського району, який 7-го листопада в обідню пору пішов  із дому та не повернувся, – повідомляє поліція Волинської області.

Неповнолітнього знайшли у місті Сарни Рівненської області. Розшукуваного доставили додому та передали батькам. Його життю нічого не загрожує. 




коментарів: 3
  1. Да шо ви гАвАрітЄ, серйозно?а ми думали його маньяки гвалтували, його ж вдома небуло аж добу. А Давайте про усіх хто не переночував вдома в новини викладувати!

  2. у вас Андрію певно своїх дітей немає, або якщо є то я їм від душі співчуваю, людина ви нікчемна

  3. Андрію, а давайте батьки будуть самі вирішувати , коли писати у новини! Вам, я бачу, взагалі немає чим зайнятись, окрім того, щоб писати безглузді коментарі під постами. Вас так хвилює та бентежить той факт, що це опублікували у новинах, аж дивно…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок