<

Знайшли закритий акаунт керченського стрілка Рослякова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 16.11.2018 / Новини / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

У мережі знайшли закритий акаунт Владислава Рослякова, який 17-го жовтня влаштував вибух і стрілянину у політехнічному коледжі окупованої Керчі Кримського півострова.

Профіль був без фотографії із фейковим ніком “Анатолій Смирнов”. Цю сторінку масовий вбивця вів аж до дня скоєння вбивства, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Московський комсомолець.

Зазначається, що деякі діалоги він видалив. Залишилося тільки 5: 2 з них — із дівчатами, 3 — з друзями за коледжем.

“Із листування зрозуміло, що до останнього дня Владислав Росляков справно виконував навчальні завдання, не пропускав лекції, вів нічим не примітний спосіб життя. Свої страшні наміри не видав жодним чином”, — йдеться у статті.

Зокрема, за місяць до теракту Росляков листувався із однокурсниками, обговорював плани на навчальний рік: “Практичну зробив. Креслення здав. Тему “Перевірка транзисторів і діодів на пробій та обрив” вивчив”. Із близькими приятелями жваво обговорював колишніх однокласниць, детально випитував, хто з ким зустрічається, хто підсів на алкоголь, хто вживає наркотики.

Серед видалених листувань — домовленості про можливу покупку зброї.

Відомо, що тіло Владислава Рослякова досі не поховано за майже місяць після трагедії.

Також ЗМІ оприлюднили звернення батька стрілка Ігоря Рослякова, де він відкрито визнає: син був неправий, його вчинок виправдовувати не варто. Але все ж таки він йому рідна людина, тому для чоловіка це велика втрата.

“Це все інтернет, ноутбук і замкнутість повна. Диявол, більше нічого. Хом’яками, декоративними щурами займався. Мені сказали, що він застрелився. Він труп. Труп не можна прощати чи не прощати. Хоч і мертвий – я його люблю. Він моя кровинка. Мій рідний син. Я мріяв про нього”, – зазначає Ігор Росляков.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок