<

ЗМІ знайшли в Іспанії елітну віллу одеського військкома за 3 млн євро, яку придбали під час повномасштабної війни

09:13 | 23.06.2023 / Новини / , , /
Перегляди
569
/ коментарі 3

Сім’я начальника одеського військкомату Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала в Іспанії нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, однак сам Борисов запевняє, що нібито нічого про це не знає.

Про це йдеться в розслідуванні Української правди, що має назву «Батальйон Іспанія».

Видання взяло повторно витяги з іспанського реєстру і на маєток, і на офісне приміщення. Документи свідчать, що офіс та вілла досі записані на сім’ю Борисова.

Журналісти побачили в Іспанії поруч з маєтком одеського військкома мерседес В-класу 2022 року. Вартість такої автівки стартує від 100 тисяч доларів. Зареєстроване авто, як і вілла, на матір Борисова.

В кількох кілометрах від котеджного містечка Сьєра-Бланка – центральний проспект Марбельї з найдорожчими ресторанами, магазинами та п’ятизірковими готелями. Саме там розташовується офісне приміщення, яке родина військового комісара придбала на початку 2023 року.

Цього року у військкома також з’явився ще один новий позашляховик Toyota Land Cruiser 2023 року, зареєстрований на тещу.

Борисов, який працює військкомом з 1996 року, у телефонній розмові з журналістами спочатку запевняв, що його родичі нічим в Іспанії не володіють. Проте після слів про витяги із місцевого реєстру заявив, що дружина займається там роздрібною торгівлею і він не «влазить» у ці справи.

За його словами, дружина про свою нерухомість мала розповісти згодом, а поки що вона займається документацією, а теща буцімто продала стару автівку і купила собі Land Cruiser.

В Іспанії журналісти помітили рідного брата водія одеського військового комісара. Водій Борисова в Одесі – працівник Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Ніколаєв. Останній заявив, що не знає, чи працює його брат Ігор на родину Борисова в Іспанії, також він заявив, що і сам не є водієм Борисова.

Ніколаєв-старший також намагався запевнити, що не знає, що його брат робить в Іспанії, але він може покинути територію України, бо є «інвалідом». Ігоря Ніколаєва журналісти побачили за кермом автівки матері одеського військового комісара. Він слідкував за автівкою знімальної групи видання.

За даними джерел у прикордонній службі, брат водія військкома отримав закордонний паспорт лише у 2022 році, під час повномасштабного вторгнення. Він вже двічі залишав країну: вперше – на чотири місяці, вдруге – на п’ять.




коментарів: 3
  1. Зовсім не дивно ,і це він не один такий ,просто влада закриває очі на такі випадки ,а може і користується .

  2. Ну знайшли і що далі.молодець -звільнений ,а коли якесь таке погане творіння природи понесе відповідальність.розмов багато а діла не має

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок