<

Зірку «Х-Фактора» Андрія Мацевка допитали в райвідділку

01:27 | 16.01.2024 / Новини / , /
Перегляди
399
/ коментарі 2

Нещодавно правоохоронці затримали 37-річного Андрія Мацевка в Івано-Франківську. З’ясувалося, що після допиту чоловіка відпустили.

Відомо, що поліція Києва оголошувала співака у розшук ще 2,5 роки тому. Упродовж цього періоду чоловіка ніяк не могли знайти, – пише 24 канал.

У поліції Івано-Франківської області заявили, що після того, як чоловіка затримали, його доправили у райвідділок “для з’ясування всіх обставин”. Виявилось, що там Мацевка допитали, а згодом – повністю відпустили.

«Оперативники карного розшуку відібрали у нього пояснення, матеріали скерували київським колегам, які проводять подальше досудове розслідування. Київські поліцейські з ним зв’язалися в присутності наших поліцейських. Його відпустили», – розповів речник поліції Андрій Яцків.

Водночас у поліції не зазначили, що саме питали у Андрія Мацевка. Зокрема невідомо, чому він тривалий час не виходив на зв’язок з правоохоронними органами.

Що відомо про Андрія Мацевка

У 2015 році співака звинувачували у педофілії. Активісти організації «Анти Педофілія Луцьк» стверджували, що чоловік спеціально приїжджав до Луцька, аби вступити в інтимні стосунки з 14-річним хлопцем.

У 2021 році Андрій хотів пройти в метро за несправжнім пенсійним посвідченням. Однак, поліція затримала його в столиці. Водночас Мацевко намагався виправдатися, що підробне посвідчення йому підкинув колишній друг.

Мацевко прославився своєю участю в талант-шоу «X-Фактор» та «Україна має талант». Там він кумедно виконував пісні. Також чоловік усім запам’ятався фразою: «Я вас не чую!», що вже стала мемом.




коментарів: 2
  1. файний кандидат на чоловіка для марченко, коли її теперішнього зажмурять.
    вона любить різного роду дегенератів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота