<

Із супутників помітили посилену активність російських військ біля кордонів – Reuters

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:08 | 16.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
807
/ коментарі 3

13-го і 14-го лютого приватна компанія Maxar Technologies зі своїх супутників зафіксувала посилену активність російських військ, розташованих поблизу українських кордонів.

Знімки зробили до заяви російського міністерства оборони про відведення частини військ Західного та Південного військових округів, повідомляє Reuters, – передає Українська правда.

За словами компанії, на знімках видно, як на бази прибувають додаткові підрозділи військових, винищувачі, бомбардувальники та військові гелікоптери. 

Однак, на деяких знімках видно, як кілька підрозділів залишають наявні полігони та формують ешелони щодо відправки військ.

Maxar Technologies фотографують місцерозташування російських військ на території Білорусі, західних областей Росії та тимчасово окупованого Кримського півострова.

Reuters не змогли знайти незалежні джерела, щоби підтвердити дані зі супутникових знімків.

Довідково: Приватна американська компанія Maxar Technologies стежить за російськими військами з листопада 2021 року та оприлюднює свої знімки для журналістів та громадськості. 11 лютого компанія оприлюднила подібний звіт зі світлинами, зазначивши, що Росія посилює військову активність на базах поблизу українських кордонів.




коментарів: 3
  1. Ну певно таки якнайшвидше тікати назад збираються, то й метушаться! злякалися нарешті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок