<

Журналіст «Української правди» Ткач заявив про напад під час зйомок

08:12 | 19.11.2023 / Новини / , , /
Перегляди
241
/ Коментарі відсутні

Журналіст «Української правди» Михайло Ткач заявив, що 17-го листопада на нього напали біля ресторану «Тандир» у селищі Козин Київської області. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомили Українська правда та  поліція Київщини.

Так, 17-го листопада журналісти проводили фільмування біля ресторану «Тандир». Вони стверджують, що помітили там, зокрема, колишніх високопоставлених співробітників Офісу генпрокурора. Біля закладу було багато автівок.

За словами журналістів, коли охорона одного з відвідувачів помітила фільмування, то почала світити дальнім світлом і блокувати авто медійників.

«Я вийшов з автомобіля, повідомив, що я журналіст “Української правди”. Охоронці почали мене блокувати, а один підійшов і вдарив по камері, а також ударив мене», — сказав Ткач.

У поліції розповіли, що виявили публікацію в медіа щодо перешкоджання професійній діяльності журналіста під час конфлікту біля ресторану. Правоохоронці наголосили, що заяв та повідомлень за цей час не отримували. Проте за фактом виявлення публікації розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 171 Кримінального кодексу України.

Також працівники поліції встановили, що 18 листопада журналіст звернувся до медзакладу по допомогу через тілесні ушкодження, отримані під час конфлікту біля ресторану.

«Медики повідомили про вказаний факт поліцію, як передбачає процедура в таких випадках. Розпочате досудове розслідування, під час якого можлива додаткова кваліфікація», — йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця