<

Жорстоко бив та намагався зґвалтувати: у поїзді «Київ-Маріуполь» тричі судимий чоловік напав на жінку з дитиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:50 | 1.08.2020 / Новини / , , /
Перегляди
65
/ коментарі 2

У поїзді «Маріуполь-Київ» 31-го липня, близько 3:00 ночі, на пасажирку з дитиною у їхньому купе напав невідомий чоловік. Він жорстоко побив жінку і намагався її зґвалтувати.

Чоловік, вдягнений лише у труси, пробрався до купе, де перебувала жінка зі сплячим сином і заблокував двері. Далі він почав її бити, притиснувши до ліжка і тримаючи за горло. Про це написала потерпіла Анастасія Лугова на своїй Facebook-сторінці

Вона розповіла, що близько 3 годині ночі прокинулася від ударів по голові.

Син Анастасії прокинувся від її криків і почав благати “не бити маму”, на що невідомий розвернувся і хотів вдарити хлопчика. Однак Лугова пообіцяла виконати його вимоги, якщо він цього не робитиме.

“Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, аби він не бив сина. Чоловік перестав агресувати, зняв труси і почав до мене приставати”, – написала жінка.

Вона попросила чоловіка зачекати, адже син все бачив.

“Ввесь час допоки я заспокоювала сина, голий чоловік з ерекцією гладив мені ноги і цілував їх, на мої пручання казав: “Будь розумницею, будь хорошою дівчинкою і більше не постраждаєш”, – зазначила Анастасія.  

Потім жінка вирішила вивести неадеквата з купе, аби її син нічого не бачив. Чоловік обгорнувся в простирадло, вивів її з купе і завів до свого, заблокувавши двері на верхній замок. 

“В купе на столі була розрізана диня, з якої стирчав ніж. Тож кричати не було сенсу. Я боялася, що якщо він спроможний на побиття невинної незнайомої жінки, то зарізати ножем, щоб не кричала – не проблема”, – додала постраждала. 

Чоловік зняв простирадло і почав приставати до жінки.

“Але в той час мій син почав плакати і кликати мене.”Ось він, шанс на порятунок” – подумала я”, – пише Лугова.

Жінка попросила відпустити її, щоб заспокоїти сина під приводом того, що дитина може розбудити усіх.

“Вийшовши з купе, я забігла до сина і ми босоніж побігли до провідниці. Та спала і не розуміла, що робиться. Чоловік голий по вагону біг в нашому напрямку”, – додала вона.

Жінка побігла до іншого вагону по допомогу, але ніхто не зреагував. Прихисток знайшли лише  у провідниці цього вагону. 

Більше трьох годин жінка з сином далі їхали до Києва.

Начальник поїзду дав розпорядження, щоб невідомого охороняли і не дали змогу йому втекти. Після прибуття чоловіка затримали.

За даними заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, зловмисником виявився уродженець Запоріжжя Рудзько Віталій Євгенович, 1975 року народження, який раніше був тричі судимий. У 1996 році за крадіжку авто, в 1999 за хуліганство та 2008 за крадіжку.

“У Рудзька після трьох судимостей був шанс жити нормальним життям і не порушувати закон. Однак, він вибрав інший шлях і попереду його знову чекають довгі роки за ґратами”, – написав він на своїй сторінці у фейсбуці.

Наразі поліція та прокуратура готують йому підозру за статтями – заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості та спроба зґвалтування.

1-го серпня, близько 20:00, Солом’янський районний суд міста Києва обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді арешту без застави на 2 місяці.




коментарів: 2
  1. Цю нечисть вже ніяка тюрма не виправить ,по одному вигляду облимччя видно ,що це неадекват з однією звивиною в голові ,до стиінки таких сук треба ставити .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя