<

Зеленський звільнив Вадима Пристайка з посади посла у Великій Британії

22:10 | 21.07.2023 / Новини / /
Перегляди
154
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський звільнив Вадима Пристайка з посади посла України у Великій Британії, а також постійного представника України при Міжнародній морській організації.

Про це йдеться в указі Зеленського, оприлюдненого на сайті Офісу президента, пише Громадське.

Причини звільнення Пристайка невідомі. Минулого тижня Вадим Пристайко назвав «нездоровим сарказмом» слова президента Володимира Зеленського про те, що він може дякувати за військову допомогу міністру оборони Британії Бену Воллесу хоч щоранку.

«Я не думаю, що цей сарказм здоровий. Ми не маємо показувати росіянам, що між нами щось відбувається. Вони мають знати, що ми працюємо разом. Якщо щось станеться, Бен може мені подзвонити та сказати все, що хоче», — сказав Пристайко.

Пізніше він додав, що саркастичний коментар британського міністра про «Амазон» отримав таку ж саркастичну відповідь президента Зеленського, але між дружніми країнами сарказм не потрібен.

«І президент Зеленський, і весь український народ, включно з нашими солдатами, які використовують британську техніку, завжди дякують Великій Британії», — сказав Пристайко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок