<

Зеленський запросив усі американські оборонні компанії до співпраці з Україною

16:12 | 7.12.2023 / Новини / , /
Перегляди
98
/ коментарі 2

Президент Володимир Зеленський запросив оборонні компанії Сполучених Штатів до співпраці. Він наголосив, що Україна зацікавлена у виробництві всього спектра зброї, необхідної для сучасної війни.

Про це Володимир Зеленський сказав під час участі в українсько-американській конференції оборонних індустрій DFNC1: US Edition, – передає Суспільне.

«Ми зацікавлені у спільному з вами виробництві всього спектра зброї, необхідної для сучасної війни. І гармати, і бронетехніка, і безпілотники. Ремонт та обслуговування техніки. Безпека на землі, у небі й на морі. Україна не прагне тільки залежати від партнерів – Україна прагне й реально може стати донором безпеки для всіх наших сусідів, коли зможе гарантувати захист собі. Ми справді це можемо. Абсолютно реально. Я запрошую всі американські оборонні компанії до співпраці з Україною», — сказав президент.

Зеленський висловив впевненість, що Україна і США разом зможуть створити “значно більше”.

«Арсенал, який уже одним фактом своєї наявності зможе гарантувати нашим дітям – дітям Європи, дітям Америки, дітям усього світу, – що жоден російський чи інший снаряд зла більше ніколи не руйнуватиме наше мирне життя. Ми можемо робити разом значно більше, ніж будь-хто з нас наодинці! Тож працюймо й надалі разом. Заради більшої могутності свободи. Наша команда якраз у Вашингтоні й представить конкретні перспективи та можливості», — сказав глава держави.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя