<

Зеленський ввів в дію рішення РНБО щодо санкцій проти 18 юросіб з Москви, Кіпру та Люксембургу

05:10 | 6.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
74
/ коментарі 4

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 5-го липня про запровадження санкцій проти 18 юридичних осіб, які зареєстровані на Кіпрі, Москві та Люксембурзі.

Відповідний указ Зеленського №371/2023 “Про рішення РНБО від 5 липня 2023 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” опубліковано на сайті президента, пише Суспільне.

“Санкції проти даних юридичних осіб запроваджено на 10 років”, — йдеться в указі.

Зазначається, що контроль за виконанням рішення РНБО покладений на секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

1-го липня президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони №364/2023 про запровадження санкційних обмежень у зв’язку з агресією рфпроти України. Зокрема, у списку опинились оборонні підприємства та керівники низки російських компаній, юридичні підприємства з Білорусі й грузинська авіакомпанія.




коментарів: 4
  1. А коли нарешті скасують неправомірно застосовані санкції проти Чернівецького машинобудівного заводу? Дев’ятий місяць найбільший в Україні виробник нафтогазопереробного обладнання не працює. Проведені усі додаткові перевірки, є згода РНБО про їх скасування, але робота підприємства досі не відновлена. Потужне, необхідне для країни підприємство, свідомо доводять до банкрутства.

  2. Що робити Чернівецькому машзаводу, який доводять до банкрутства через безпідставні санкції???
    Чернівецький ТОВ “Машзавод” вже 9 місяців знаходиться під санкціями. РНБОУ зняло санкції ще в листопаді 2022 року (за відсутністю підстав), а Президент досі указ ще не підписав. І це підприємство свідомо доводять до банкрутства, хоча в складний для Держави час має працювати на повну потужність, щоб підвищувати економіку. Працівники Чернівецького ТОВ “Машзавод” – це унікальні фахівці, які залишилися без коштів на їснування, а це у воєнний час, коли людям і так важко!!!

  3. Девʼятий місяць підприємство не працює через безпідставні санкції. Працівники чернівецького машзаводу без зарплати. Владо! Допоможи!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя