<

Зеленський внесе до Ради законопроєкт про множинне громадянство

12:10 | 22.01.2024 / Новини / , /
Перегляди
166
/ Коментарі відсутні

Президент України Володимир Зеленський подає до Верховної Ради законопроєкт про запровадження множинного громадянства – цей крок є частиною комплексних змін до законодавства країни.

Про це Глава держави сказав у своєму зверненні з нагоди Дня Соборності України, пише УНН.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у понеділок, 22-го січня, вносить до Верховної Ради законопроєкт, який дозволить ухвалити комплексні зміни до законодавства та запровадити інститут множинного громадянства.

«Сьогодні я вношу у Верховну Раду України ключовий законопроєкт, який дасть змогу ухвалити комплексні зміни до законодавства та запровадити інститут множинного громадянства», – повідомив Зеленський.

Зі слів Президента, це дасть змогу мати українське громадянство всім етнічним українцям та їхнім нащадкам із різних країн світу.

«Звісно, окрім громадян країни-агресора.

Усі, хто в періоди різних хвиль еміграції вимушено залишив рідну землю, опинившись у Європі, США, Канаді, країнах Азії, Латинської Америки. Усі, хто допомагає нам попри сотні й тисячі кілометрів від рідної землі. Іноземні добровольці, які стали на захист України, усі, хто воює за свободу України, як за рідну Батьківщину. І Україна стане для них такою», – додав Зеленський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця