<

Зеленський розповів про удар рф по Одесі, де він зустрічався з грецьким прем’єром: є загиблі

18:54 | 6.03.2024 / Новини / , , , /
Перегляди
183
/ коментарі 2

Президент Володимир Зеленський каже, що бачив удар рф по Одесі вранці 6-го березня, оскільки разом з прем’єром Греції Кіріакосом Міцотакісом у цей момент перебував у місті. Також йому відомо про загиблих і поранених внаслідок атаки.

Про це повідомив Зеленський під час візиту до Одеси, – передає Суспільне.

“Ми бачили сьогодні цей удар. Ви бачите, з ким ми маємо справу, їм все одно, куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, всіх деталей не знаю ще, але знаю, що є загиблі, є поранені”, – заявив президент.

Володимир Зеленський нагадав, що Україні потрібна більш потужна система протиповітряної оборони.

У момент атаки глава держави був з прем’єр-міністром Греції в порту Одеси. За словами грецького прем’єра, вибухи були близько від них.

“Президент Зеленський і його штаб нам показував і пояснював значення порту і те, що робиться, щоб відновити і посилити морський український шлях і якої шкоди зазнав під час атак. Уже в самому кінці ми почули звук сирен і вибухи, які були дуже близько від нас. Ми не встигли піти в захищене місце, це дуже вражаючий досвід”, – розповів Міцотакіса.

Повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 10:41, після чого пролунав потужний вибух. О 10:45 у Повітряних силах повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця