<

Зеленський хоче прирівняти корупцію до держзради на час війни

21:18 | 27.08.2023 / Новини / , /
Перегляди
86
/ коментарі 3

Президент Володимир Зеленський має намір подати законопроєкт щодо прирівняння корупції до державної зради на воєнний час.

Про це президент він сказав в інтерв’ю Наталії Мосейчук, показаному в ефірі телемарафону, – передає Українська правда.

«Я поставив задачу, і законодавцю України буде запропоновано мої пропозиції щодо прирівняння корупції до державної зради на воєнний час. Я розумію, що така зброя не може діяти постійно в суспільстві, але на воєнний час, я думаю, це допоможе. Чи підтримає це законодавець, не знаю, але я точно запропоную. Тому що ми розвиваємо демократичне суспільство. Дуже важливо не перекручувати гайки і не дивитись кожного разу на той чи інший гострий кричущий випадок. Ми повинні запроваджувати системні речі», – сказав він.

На думку Зеленського, це буде дуже серйозний інструмент для того, щоб посадовці навіть не думали про незаконне збагачення.

«Але це не розстріл, це не сталінізм. Якщо є докази – людина повинна бути за ґратами. Я думаю, що парламент це отримає (законопроєкт – ред.) у найближчий тиждень, і далі гра на боці парламенту вже», – підсумував президент.




коментарів: 3
  1. А що з тими держзрадниками та хабарниками про яких вже так багато писалося за останні дні? Гниють у тюрмах напевно, чи може примусово видворені з неньки вкраїни на які Мальдіви чи Дубаї :)
    І сміх , і гріх …

  2. Зєлєнскій спочатку тюрем понабудовував би перш ніш гучними слівцями розкидатися) щоб усі його прихвостні туди могли поміститися

  3. Пане головнокомандувач ,поясніть хто дав команду розмінувати Чонгар і впустити ублюдків на наш південь .дуже цікаво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя