<

Зеленський звинуватив ЦВК у затягуванні оголошення результатів виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 26.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 9

Зеленський припускає, що ЦВК затягує оголошення результатів, аби Верховна Рада також відтягнула інавгурацію і призначила її на дату, пізнішу за 27 травня. З цього приводу Зеленський записав чергове відеозвернення.

Обраний президентом України Володимир Зеленський звинуватив Центральну виборчу комісію у затягуванні оголошення результатів виборів, – інформує УНІАН.

Як заявив політик у своєму новому відеозверненні, затягування відбувається для того, аби інавгурація сталася після 27 травня, і він не мав змогу розпустити Верховну Раду.

«Зараз відбуваються дуже кумедні речі. Перемога є, а повноважень немає. Хтось від мене булаву ховає», — сказав він.

Зеленський припускає, що ЦВК затягує оголошення результатів, аби Верховна Рада також відтягнула інавгурацію і призначила її на дату, пізнішу за 27 травня. Майбутній президент вважає, що це робиться тому, що після цієї дати він, за законом, не матиме права розпустити парламент.

«Мені здається, що це несправедливо. Президент, у якого довіра – 73 відсотки, має принаймні мати право думати про це і мати цю можливість. Система боїться. Це значить одне – ми всіх переможемо», – зазначив Зеленський.

https://www.facebook.com/zelenskiy95/videos/2234684853448545/

Також він привітав українців з прийдешніми святами і запевнив, що все буде добре не на 73%, а «на всі 100».

Зазначимо, станом на 10:30 26 квітня Центральна виборча комісія прийняла на опрацювання протоколи з “мокрими” печатками від 199 з 200 окружних виборчих комісій, проте ще очікує на уточнений протокол із закордонного виборчого округу. Згідно з результатами опрацювання 100% електронних протоколів про результати голосування у другому турі виборів президента України, за кандидата у президенти Володимира Зеленського проголосували 73,22% виборців, за чинного главу держави, кандидата у президенти Петра Порошенка – 24,45% . Недійсними визнали 2,31% бюлетенів.

Натомість у Центральній виборчій комісії розповіли, що, згідно з законом, у них є 10 днів для встановлення результату і станом на 25 квітня ЦВК приймає протоколи від окружних виборчих комісій з “безпрецедентною швидкістю”.




коментарів: 9
    • Шановний бот,ой вибачте топ,по українському вже пора учитись правильно коментарі писати,тай думаю і розмовляти не зашкодить підтянути уміння,відповідний закон вже прийнятий.

      • Що не так написано, грамотію? То ти пишеш безграмртно. Вставні слова, вибачте, виділяються комами. Так що вчи українську, філософ, ой, вибачте, філолог.

          • То помийся і купи вазеліну про всяк випадок, бо кажуть, що може бути боляче.

          • Твою відповідь було не важко передбачити , то можеш
            тепер почистити зуби , якщо попереднє не подобається.

          • Скоріше хай стане президентом і знизить тарифи. Чекаємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота