<

Зеленський вважає, що кращого за Авакова міністра внутрішніх справ досі немає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:02 | 7.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
9
/ коментарі 3

Президент Володимир Зеленський заявляє, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повинен довести до кінця справу вбивства журналіста Павла Шеремета, тому залишиться на своїй посаді.

Про це він заявив під час спілкування з журналістами у резиденції «Залісся» 6-го червня, пише hromadske.ua з посиланням на “Українську правду“.

«Досі немає кращого міністра, так і є. Я вважаю, що він дійсно потужний міністр… Я розумію, через що страйк (проти Авакова — ред.). Я чесно відповідав на це питання, що якщо людина взялася за якусь реально сенсаційну гучну справу, вона повинна її довести й наполовину її не кидати», — сказав президент.

Йдеться про справу вбивства Павла Шеремета, доведення якої до кінця Зеленський доручив особисто контролювати Арсену Авакову.

«Якраз як я боявся через звільнення Рябошапки (ексгенпрокурора Руслана Рябошапки — ред.), щоб у нас не сталося питань зі справою Гандзюк. Вона продовжується, я думаю, що її доведуть до кінця, і замовників буде посаджено за ґрати. Така сама ситуація з паном Арсеном Борисовичем. Я вважаю, що він повинен закінчити справу Шеремета», — додав він.

Напередодні, 5-го червня, народні депутати заслухали очільника МВС Арсена Авакова у парламенті з доповіддю щодо резонансних кримінальних подій, зокрема щодо перестрілки в Броварах та зґвалтування жінки у поліцейському відділку в Кагарлику.

Тим часом під стінами Верховної Ради та Кабінету міністрів проводили чотири акції протесту, на яких вимагали відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Зазначимо, Арсен Аваков очолює Міністерство внутрішніх справ з лютого 2014-го року. У серпні 2019-го року вже за уряду команди президента Володимира Зеленського його перепризначили на цю посаду.




коментарів: 3
  1. Після виходу країни з карантину згортання великих програм не відбудеться. Це стосується, зокрема, й програми «Велике будівництво». На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції у Києві. «Ми справді збільшили у дев ять разів кількість доріг, які ми побудуємо цього року. Незважаючи на проблеми, на економічну кризу, на COVID-19, побудуємо дороги. Скільки їх? Близько 4,5 тис. кілометрів», – сказав Глава держави. За його словами, завдання влади – побудувати всі державні дороги, які об єднають країну та стануть «вітриною» Української держави. Водночас існує проблема з відновленням шляхів місцевого значення. «Скільки ми приїжджаємо в міста – там ситуація не така швидка. На жаль, на це ми не маємо впливу поки що. Але будуть місцеві вибори, і я впевнений, що в багатьох містах у нас буде вплив і ми побудуємо всі дороги в містах», – заявив Президент. Також Володимир Зеленський уточнив, що в межах «Великого будівництва» продовжиться зведення нових дитсадків, шкіл та приймальних відділень лікарень. Крім того, наразі влада працює над пошуком 3 млрд доларів для оновлення всіх мостів України та будівництва нових.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок