<

Збірна України «в суху» програла Румунії у стартовому матчі на Євро-2024

19:16 | 17.06.2024 / Новини / /
Перегляди
226
/ коментарі 2

Збірна України поступилася Румунії в матчі першого туру Євро-2024. Поєдинок на «Альянц Арені» в Мюнхені завершився поразкою нашої команди з рахунком 0:3.

Румуни вийшли вперед на 30-й хвилині зустрічі. Воротар української збірної Андрій Лунін віддав передачу просто в ноги Деннісу Ману, після чого той зіграв у центр на Ніколає Станчу, який з-за меж штрафного красиво відправив м’яч у дальню “дев’ятку”, – пише ТСН.

На старті другого тайму команда Сергія Реброва пропустила ще двічі. На 53-й хвилині Резван Марін з правого флангу дальнім ударом пробив точно під ліву стійку.

На 57-й хвилині підопічні Едварда Йорданеску зробили рахунок розгромним. Після розіграшу кутового Деніс Дрегуш з близької відстані замкнув простріл Мана з правого флангу карного майданчика.

Потім збірна намагалася бодай скоротити відставання в рахунку й уникнути розгрому, однак до фінального свистка жодного разу так і не змогла вразити ворота румунської команди.

В іншому матчі стартового туру квартету E зустрінуться Бельгія та Словаччина (17-го червня, початок – о 19:00 за київським часом).

Далі на українську збірну чекають ще два матчі групового етапу континентальній першості: проти Словаччини у Дюсельдорфі (21-го червня, 16:00) та з Бельгією у Штутгарті (26-го червня, 19:00).

До 1/8 фіналу чемпіонату Європи вийдуть дві найсильніші збірні кожного квартету, а також чотири найкращі володарі третіх місць.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Червня, Середа