<

Збірна України у яскравому матчі поступилася Нідерландам на Євро-2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:18 | 14.06.2021 / Новини / /
Перегляди
531
/ коментарів 7

Всі 5 голів були забиті в другому таймі. Українській збірній перемогти комаду з Нідерландів не вдалося. Рахунок гри – 3:2.

13-го червня в Амстердамі на “Йохан Кройф Арені” Україна розпочала свій виступ на Євро-2020. Протистояла “жовто-синім” збірна Нідерландів, – повідомляє УНІАН.

Перший тайм пройшов під диктування господарів поля. Команда Андрія Шевченка грала другим номером і чекала свої шанси в контратаках. Вже на 12-й хвилині тренерський штаб українців мусив проводити заміну. Олександр Зубков травмувався і замість нього вийшов Марлос.

Героєм першої половини зустрічі став воротар українців Георгій Бущан, котрий здійснив три сейви й врятував партнерів від неприємностей.

“Жовто-сині” відповіли небезпечним ударом Андрія Ярмоленка з меж карного майданчика, але з неробочої правої ноги.

Другий тайм почався вкрай кепсько для України. В період з 52-ої по 58-му хвилину Нідерланди забили двічі. Відкрив рахунок в зустрічі капітан господарів Джорджіньо Вейналдум, котрий нещодавно змінив клубну прописку. А потім Ваут Вегхорст поцілив у ворота Бущана. Щоправда, другий гол переглядали на системі VAR тривалий час, але рефері вирішив що взяття воріт було легітимним.

На 74-й хвилині наша збірна отримала імпульс. Андрій Ярмоленко зіграв у стіночку з Романом Яремчуком, змістився в центр та у своєму фірмовому стилі з лівої ноги відправив точно м’яча в “дев’ятку”. Таким чином, Ярмоленко став першим українцем після Шевченка, якому вдалося забити гол у фінальній частині чемпіонату Європи. Це 41-й гол для “Ярмоли” у футболці збірної. 

На 79-й хвилині Руслан Малиновський подав зі штрафного, а Яремчук головою переправив м’яча в сітку. Таким чином, рахунок став 2:2. Проте на 85-й хвилині захисник Нідерландів Дюмфріс головою забив переможного м’яча.

Нідерланди – Україна – 3:2

Голи: Вейналдум, 52, Вегхорст, 58, Дюмфріс, 85 – Ярмоленко, 75, Яремчук, 79

Нідерланди: Стеленбург, Дамфріс, Тімбер (Велтман, 88), де Врей, Блінд (Аке, 64), ван Анхольт (Вейндал, 64), де Роон, Вейналдум, Ф.де Йонг, Вегхорст (Люк де Йонг, 88), Депай (Мален, 91)

Україна: Бущан, Караваєв, Матвієнко, Забарний, Миколенко, Зінченко, Сидорчук, Маліновський, Ярмоленко, Зубков (Марлос, 12, Шапаренко, 64), Яремчук

Попередження: Сидорчук, 93




коментарів: 7
  1. Буг, такі речі можна і з деякою затримкою писати.
    Можливо хтось не мав змоги бачити матч у прямому ефірі і збирався подивитись у записі.
    То не є нагальна сенсаційна новина, включайте трохи мізки якшо працюєте в інтересах свого читача!

    • :).. якби ти, користувач Шо нє , серед ночі менше шастав по новинах і гадив під ними то може і не знав би рахунку матчу перед тим як дивитися його в повторі зранку)

      • А може в того користувача такий робочий графік, шо мусить по ночам працювати на громаду, а матч хотілося б подивитися, не знаючи рахунку.
        Ти чого не спиш? Ану марш в палату!

  2. Молодці. Зіграли добре і яскраво. Не вистачило рішучості і напору перед воротами суперника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота