<

Затримали на хабарі у 10 тисяч гривень від підприємця: волинському податківцю повідомили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 20.03.2021 / Новини / /
Перегляди
248
/ 1 коментар

19-го березня, податківця з Волині затримали під час одержання 10 тисяч гривень від підприємця за припинення пошуку порушень фінансово-господарської діяльності й не проведення перевірок протягом року.

Головному державному ревізору-інспектору одного з відділів податкової служби у Волинській області повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України), – повідомляє прокуратура Волині.

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та на відстороненні його від посади.

Викриття податківця – спільна робота прокурорів, працівників Управління стратегічних розслідувань в області та слідчих ТУ ДБР у Львові.

До слова, 19-го березня викрили протиправну діяльність двох головних державних ревізорів-інспекторів обласних управлінь фіскальної та податкової служб, – повідомляє Нацполіція України.

Кримінальне провадження відкрите за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. За вимагання та отримання неправомірної вигоди передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота