<

Заступника голови НАЗК Вишневського звільнили з посади

07:03 | 27.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
214
/ Коментарі відсутні

26-го липня заступник Голови Національного агентства з питань запобігання корупції Андрій Вишневський залишив свою посаду. Його звільнили за «одноосібні рішення на посаді такого рівня».

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

У НАЗК він займався питаннями антикорупційної політики, міжнародного співробітництва та запобігання корупції. Його зусилля були важливі в розробці та ухваленні Кабінетом Міністрів України стратегічно важливого для держави документа – Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки, низки законопроектів, а також для залучення підтримки та посилення співпраці з міжнародними партнерами й громадянським суспільством.

“Тим не менш, Андрія Вишневського звільнено на підставі пункту 1 частини 1 статті 41 Кодексу законів про працю (Додаткові підстави розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця з окремими категоріями працівників за певних умов). А саме пан Андрій одноосібно ініціював зняття з розгляду розробленого НАЗК та внесеного на розгляд Кабінету Міністрів України законопроекту, який безпосередньо впливає на стабільність та ефективність роботи Національного агентства”, – йдеться у інформації.

Наразі до затвердження кандидатури нового профільного заступника відповідні напрямки роботи координує безпосередньо Голова НАЗК.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя