<

Заступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував скандал на блокпосту в зоні ООС, його відсторонили від роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:15 | 12.12.2021 / Новини /
Перегляди
520
/ 1 коментар

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на в’їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи.

Про це з посиланням на ютуб-канал «Остання Крапля» пише Українська Правда.

На відео силовики, що чергують на блокпості, намагаються пояснити Гогілашвілі, чому вони його зупинили, та попросили пред’явити документи.

У відповідь на це чиновник обурюється, що його не впізнали, та питає, чи бачили вони його фото. Після чого погрожує.

Пряма мова Гогілашвілі: “Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник міністра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде…

Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витарачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!… Що у вас в голові, б**?”

Як повідомило ВВС, Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі. Як йдеться у повідомленні відомства, це сталося “у зв’язку із подіями, які трапились на блокпосту на в’їзді в Донецьку область”.

Очільник МВС твердить, що “особисто вивчить усі деталі того, що сталося і прийме відповідні управлінські рішення”.

“На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити заступника міністра внутрішніх справ України Олександра Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України”, – цитує Дениса Монастирського пресслужба МВС.

Сам Олександр Гогілашвілі вибачився за “надмірну емоційність”.

“Щодо інциденту на блокпосту в зоні ООС у Донецькій області. Безумовно, хочу вибачитися за свою надмірну емоційність. Згоден з рішенням міністра почати дисциплінарне провадження, готую рапорт на ім’я міністра МВС і буду всіляко сприяти його проведенню”, – написав він у Facebook.

Олександр Гогілашвілі потрапив на роботу в Міністерство внутрішніх справ у вересні 2019 року – відразу на посаду заступника Арсена Авакова, що тоді очолював відомство.

Після приходу на посаду Дениса Монастирського Гогілашвілі залишився заступником. У МВС він відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних.

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – є особистим помічником президента Володимира Зеленського.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер