<

Зарізали просто в кабінеті: у Придністров’ї жорстоко вбили лідера комуністичної партії

13:15 | 18.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
421
/ коментарі 2

У невизнаному Придністров’ї жорстоко вбили лідера комуністичної партії Олега Хоржана. Його зарізали просто у власному кабінеті.

Про це повідомляють російські пропагандисти, пише OBOZREVATEL.

«Сьогодні вночі вбито лідера придністровських комуністів Олега Хоржана», – заявив керівник партії КПРФ Геннадій Зюганов.

Труп Хоржана виявила дружина в одній із кімнат, поряд із відчиненим сейфом. Сейф був порожнім. На місці події працювала слідчо-оперативна група. У Слідчому комітеті Придністров’я порушено кримінальну справу.

Підозрюваних поки не затримали. Зюганов вимагає негайно розпочати розслідування.

Олегу Хоржану було 47 років. Він був відомий своїми проросійськими поглядами і виступав за незалежність молдовського сепаратистського регіону Придністровʼя.

2 червня 2018 року Олег Хоржан організував публічну зустріч із виборцями в Тирасполі. Низку учасників затримали співробітники органів внутрішніх справ. Верховна рада республіки 6 червня 2018 зняла депутатську недоторканність з Олега Хоржана. У залі парламенту Хоржан був заарештований до рішення суду.

У серпні 2018 року Верховний суд Придністров’я засудив Хоржана до 4,5 років позбавлення волі в колонії загального режиму за звинуваченням у застосуванні насильства й образі щодо представника влади.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота