<

Замість захисника, який ледь не загинув, рятуючи побратимів, воювати пішов його брат: історія воїнів-двійнят з Локачинської громади

18:46 | 2.05.2023 / Новини / /
Перегляди
663
/ Коментарі відсутні

Брати Скучинські родом з Локач Володимирського району. Ігор – військовий офіцер, Богдан – поліцейський офіцер громади. Ігор Скучинський на початку цього року розповів, що має два брати: Богдана – з двійнят, старшого на 10 хвилин, і меншого Олександра, лікаря за фахом.

А вже у квітні стало відомо, що Богдан теж пішов воювати, – пише газета Волинь.

Про те, що добровольці тергромади на Волині приєднались до поліцейського підрозділу “Лють” повідомили у волинській поліції. В матеріалі серед волинських поліцейських офіцерів громад, які в складі батальйону “Захід”» захищають Україну на сході, було названо і прізвище Богдана Скучинського, поліцейського офіцера Затурцівської громади.

Воїн-правоохоронець Богдан Скучинський каже, що не може залишатися осторонь, коли окупанти нищать країну: «На початку повномасштабної війни, будучи в зведеному загоні, багато поліцейських хотіли принести користь нашій країні, захистити прапор, свої домівки та сім’ї. Як кажуть в народі, ми були готові “врізатися зубами” за нашу землю. Тепер бойові дії відбуваються на сході, нашим військовим треба допомогти»

Брат Богдана, воїн Ігор Скучинський, який ледь не втратив життя, рятуючи побратимів, сприймає вчинок брата як належний: “Все добре: є така робота, і її треба робити, якщо ти, дійсно, чоловік, а не слимак”.

Про себе Ігор каже так: “Якщо відверто, якби мені назад ногу, то був би на фронті”. 

Читайте також: Диво на Житомирській трасі: розповіли про подвиг воїна з Володимира – одного із 17 бійців, які зупинили наступ росіян на Київ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота