<

Замінування у Луцьку: з міської клінічної лікарні евакуювали пацієнтів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 8.07.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Луцьку 8 липня на електронну скриньку знову надійшло повідомлення про масове замінування об’єктів міста. 

Про це повідомляють Волинські Новини.

Так, відомо, що надвечір 8 липня, як і у попередні рази – на електронну скриньку, отримали повідомлення про те, що нібито вибухівку заклали у всі торгові центри міста, всі дитсадки, лікарні та ще безліч різноманітних об’єктів. 

Наразі правоохоронці та відповідні інстанції перевіряють інформацію, з деяких закладів евакуювали людей. 

Як повідомив головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенко, до нього звертались колеги з медичних закладів з проханням прийняти їхніх пацієнтів.

Натомість, головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор повідомив, що їм також надійшло повідомлення про замінування, але спецслужби оперативно обстежили територію лікарні на наявність вибухонебезпечних предметів та не виявили загрози. Таким чином вдалось уникнути евакуації пацієнтів.

Зауважимо, повідомленнями про замінування Луцьк почали тероризувати в останні дні травня. На щастя, вибухівки у жодному випадку не знайшли. 

«Масовані атаки про фіктивне мінування мають місце на всій території України, оскільки сьогодні – це один з елементів гібридної війни, яку веде проти України Російська Федерація», – запевняють в УСБУ у Волинській області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок