<

Закупівлі продуктів для ЗСУ намагаються зірвати, – Міноборони

05:24 | 22.11.2023 / Новини / , /
Перегляди
325
/ Коментарі відсутні

Закупівлі продуктів для війська намагаються зірвати. Міністерство оборони вже звернулося до правоохоронних органів із заявою про вчинене кримінальне правопорушення.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони

Так, 1-го та 2-го листопада на платформі електронних закупівель Prozorro Міністерство оборони України оголосило про проведення спрощеної закупівлі продуктів харчування для українського війська. В одній з областей було виставлено лот на закупівлю їжі.

Одна компанія-учасниця, яка змагалась за цей лот, з 2016 року взагалі не здійснювала будь-яку фінансово-господарську діяльність, її банківські рахунки були закриті, а документи на підтвердження кваліфікаційних критеріїв — відсутні. Крім цього, серед учасників лотів, в компанії були найвищі ціннові пропозиції.

Тому, Міністерство відхилило цінову пропозицію компанії на участі в торгах. У відповідь компанія подала до суду та заблокувала процес визначення переможців.

На думку МОУ, така діяльність свідчить про те, що компанія взяла участь у торгах з ціллю зірвати процес своєчасного постачання на перший квартал 2024 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя