<

За тиждень на Волині ліквідували 16 пожеж та досі шукають зниклого дідуся на Любешівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:50 | 11.11.2019 / Новини / /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

У період 4-10 листопада рятувальники Волинської області ліквідували 16 пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях, здійснили 11 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформують рятувальники Волинські області.

Зокрема 5 листопада під час гасіння пожежі у багатоквартирному будинку в місті Нововолинську працівники ДСНС врятували 41-річного мешканця однієї з квартир та його товариша. Пожежу, що трапилася, за попередніми даними, внаслідок необережності з вогнем під час куріння, рятувальники оперативно ліквідували та не допустили поширення вогню на сусідні помешкання.

9 листопада співробітники ДСНС у складі групи з числа місцевого населення, поліції та прикордонників оглядали лісовий масив в районі сіл Березичі та Віл Любешівського району у пошуках 82-річного мешканця села Березичі, який напередодні пішов до лісу по гриби й не повернувся.

11 листопада пошукові роботи відновлені, залучено 6 осіб з числа вільних від чергувань працівників 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів.

За минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення знешкодили 5 боєприпасів часів минулих воєн. Розмінювання проводилося у  Маневицькому, Рожищенському та Ківерцівському районах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок