<

За три роки жодна “скотина” не понесла покарання за розстріл на Майдані, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 8.12.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Народний депутат Ігор Гузь під час виступу з трибуни Верховної Ради наголосив на важливості голосування за зняття недоторканності з нардепа «Опозиційного блоку», який є причетним до подій на Майдані.

«Сьогодні в цьому залі хочуть розіграти ганебну гру. Три четвертих з цього залу були на Майдані і підтримували Майдан. За три роки жодна «скотина» не покарана і не сидить у в’язниці за розстріл на Майдані», – повідомив він.

Народний депутат наголосив, що відповідальними за наслідки трагедії Майдану є не тільки генпрокурор Юрій Луценко, а й усі народні обранці. Ігор Гузь підкреслив, що справжні винуватці розстрілу вже давно відомі.

«Конкретно – цей депутат (Новинський) фінансував «антимайдан» і ми це знаємо. Конкретно – цього року він фінансував церкву, яка «ходила колами» проти Української держави. Якщо сьогодні у парламенті не вистачить голосів для зняття недорканності депутата “Опоблоку” – це буде останній кілок в ідеї Майдану! Ми не проголосуємо за жодного з тих, хто фінансував «антимайдан», хто причетний до вбивства Небесної Сотні, і хто починав всю ту «бурю» на Донбасі!» – зазначив Ігор Гузь.

Народний депутат звернувся до Українського народу: «Після голосування про зняття недоторканності зайдіть на сайт Верховної Ради і гляньте, як голосував обраний вами депутат. І тоді візьміть за «горло» того, хто не проголосує за зняття недоторканності з людини, яка причетна до вбивств Небесної Сотні, війни на Донбасі!».

За позбавлення з Новинського депутатської недоторканності проголосувало 228 обранців:103 – депутати БПП “Солідарність”, 25 – Об’єднання “Самопоміч”, ВО “Батьківщина” -12, Радикальна партія Олега Ляшка – 15 та 18 позафракційних нардепів.
“Проти» проголосували – 31 депутат, утримались 5. Не брали участь у голосуванні партія “Відродження” та “Опозиційний блок” та “Воля народу”.https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=9855.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця