<

За сприяння контрабанді цигарок вимагав 42 тис. грн: на Ратнівщині затримали прикордонника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 12.03.2021 / Новини / /
Перегляди
74
/ Коментарі відсутні

На хабарі викрили інспектора прикордонної служби відділу «Млинове» Луцького загону в смт Заболоття колишнього Ратнівського району.

Прикордонник пов’язаний з незаконними оборудками з переміщення із Білорусі в Україну тютюнових виробів, – повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Інспектора прикордонної служби відділу «Млинове» Луцького загону викрили в результаті реалізації матеріалів відкритого кримінального провадження. Хабарника затримали після проведення повного комплексу заходів документування у порядку ст. 208 КПК України в смт Заболоття колишнього Ратнівського району.

Прикордонник вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 42 тис. грн за сприяння у незаконному переміщенні тютюнових виробів із Білорусі в Україну поза пунктами пропуску.

Заходи проводились спільною міжвідомчою групою у складі співробітників ВВВБ по Луцькому прикордонному загону ГВВВБ «Захід», ВБКОЗ СБУ у Волинській області, слідчими ДБР м. Львів, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону. Наразі тривають невідкладні слідчі дії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота