<

“За період моєї каденції ми побували у кожній сільській раді округу”, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 4.08.2016 / Новини / /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

З початку 2016 року народний депутат Ігор Гузь та його помічники провели 85 прийомів виборців у Володимир-Волинському, Іваничівському та Любомльському районах, а також Нововолинську та Володимирі-Волинському. Загалом з початку року до команди нардепа звернулися близько 2-х тисяч людей.

Найчастіше вони звертаються за допомогою на лікування, через порушення своїх прав органами влади різного рівня, незадоволення якістю надання комунальних послуг, нарікають на високі тарифи, низькі зарплати, неякісні дороги…. Хоча нардеп не має можливості допомогти всім, Ігор Гузь намагається робити все, що може в рамках своєї компетенції та наявних ресурсів.

“Люди йдуть, звертаються і я, як представник громади у Верховній Раді, чую їх та обов’язково реагую. Надсилаємо звернення на відповідні структури і таким чином допомагаємо у непростих ситуаціях. Про те, яку відповідь отримуємо від відповідної інстанції, куди я звертаюся із проханням вирішити проблеми, обов’язково повідомляємо кожного”, – розповідає депутат.

Днями народний депутат провів прийоми громадян з особистих питань в Іваничах та Володимирі-Волинському.

Ще з 2014 року принциповим завданням для Ігоря Гузь та його помічників стало проведення прийомів у всіх сільських радах округу, щоб жителі кожного села мали можливість звернутися зі своїми проблемами та потребами.

“Намагаюся щомісячно приймати виборців, щоб розуміти їх потреби та чути думку. Мої помічники постійно працюють у селах, селищах, містах. Тому ми знаємо проблеми, які турбують кожну окрему громаду. За період моєї каденції ми побували у кожній сільській раді округу, а таких – 207”, – відзначає депутат.

Нагадаємо: у виборчому окрузі №19 працюють громадські приймальні народного депутата Ігоря Гузя в Любомлі, Володимирі-Волинському, Іваничах таНововолинську.

Прес-служба народного депутата України




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер