<

За листопад у Володимирі-Волинському скоєно три грабежі. Особу одного грабіжника встановлено

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 2.12.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За листопад у Володимирі-Волинському було скоєно 3 грабежі. Особу одного злочинця встановлено. Ним виявився 37-річний мешканець Володимира-Волинського, який грабував жінок, вириваючи у потерпілих сумки.

Про це БУГу повідомив керівник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик.

За його словами за 11 місяців поточного року в місті було скоєно всього 8 грабежів.

“Грабіжники активізувалися у нашому місті. 25-го листопада був грабіж, потім 30-го. Сьогодні на ранок можу сказати, що одна особа втсановлена, що скоїла правопорушення”, – сказав Бобик

Наразі проводяться розшукові заходи щодо встановлення інших осіб.

Вже встановлено особу 37-річного жителя Володимира-Волинського, який грабував жінок. Він виривав із рук потерпілих сумки з речами. Встановлено його причетність до вчинення двох пограбувань, – про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Речі, здобуті злочинним шляхом, поліція вилучила.

Наразі, вирішується питання щодо оголошення чоловікові про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2  ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 

Михайло Бобик звертається до мешканців міста щодо пошуку інших грабіжників:

“Якщо хтось володіє інформацією щодо порушень, то просимо звертатися у відділення. Конфіденційність гарантуємо. Будь-яка інформація допоможе розкрити злочини”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота