<

«За кожне руйнування, за кожне людське життя ці російські тварі будуть відповідати», – Стерненко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:38 | 7.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
440
/ Коментарі відсутні

Так само, як окупанти з ганьбою втікали з Київщини, так само потім втікатимуть з Херсону, Донецька, Луганська та з Криму. Ми з вами живемо в історичний час, який принесе смерть російської федерації.

Саме так вважає громадський діяч і активіст Сергій Стерненко, який з початку війни взяв до рук зброю та пішов захищати Батьківщину.

У своєму новому відеоблозі він показав, якою стала Бородянка, після перебування там російських окупантів і розповів про звірства росіян у цьому місті, зокрема, про катування мирних людей, авіаудари по будинках, більшість з яких зараз повністю знищені.

Так, за словами Стерненка, в Бородянці зараз розбомблені, розстріляні, зруйновані й знищені цивільні автомобілі, дитячі майданчики, багатоповерхівки і звичайні будинки місцевих мешканців, пограбовані магазини, з яких повиносили абсолютно все, і навіть розстріляний пам’ятник Тарасу Шевченку.

“Як там окупанти це називають? Асвабаждєніє? Денацифікація? Щоб вони гуляли у пеклі. Тут була спеціальна операція по денацифікації житлового будинку, який абсолютно зруйнований завдяки цим тварям російським. Ось так виглядає русский мир. владимир путин дуже боїться житлових будинків, у нього звичка їх підривати, ще з 90-х. І тепер російські окупанти знищують житлові будинки в Україні.

Розбомбили навіть дитячі майданчики, знищили їх. Вони мабуть теж були дуже небезпечні для російських солдатів, для владіміра путіна, для цієї армії. Хоча, яка вона в біса армія, для цього збіговиська сцикунів і воєнних злочинців. Пограбовані магазини, з них повиносили абсолютно все. Це мабуть перша армія в світі за мародерством і за воєнними злочинами”, – наголосив Стерненко.

Він звернувся до європейців і закликав їх негайно припинити будь-яку торгівлю з російськими паскудами, бо якщо вони цього не зроблять, то вже завтра так можуть виглядати і їхні домівки.

“Саме ось такий вигляд мають ваші, європейці, зараз платіжки за російський газ і за російську нафту. Поки ці російські тварі вчиняють акти геноциду проти українців, поки вони знищують нас із вами, поки вони ще не дійшли до країн Європейського союзу і країн НАТО, вони отримують фінансування на всі ці воєнні злочини завдяки тому, що такі держави, зокрема, як – Німеччина, та і не тільки Німеччина, Ізраїль в тому числі, платять російським окупантам, купуючи у них газ та нафту. І не тільки газ і нафту.

Ось так, шановні європейці, виглядають ваші платіжки за російський газ. Задоволені? Вже негайно має бути припинена будь-яка торгівля з цими паскудами, бо якщо ви цього не зробите, то завтра так виглядатимуть ваші домівки. Не думайте, що ці паскуди зупиняться тільки на Україні. Вони зупиняться там, де ми їх зупинемо. Сьогодні Україна боронить увесь цивілізований світ від цієї орди, від цього нашестя”, – запевнив блогер.

Стерненко зазначив, що ці жахіття в Бородянці зробив не особисто владімір путін, а прості росіяни, які люблять розповідати, що вони нам братський народ.

“Поки одні росіяни усе оце робили, інші росіяни їх підтримували. Бо я нагадаю, що абсолютна більшість росіян, сьогодні підтримує дії владіміра путіна, вони підтримують оці воєнні злочини, вони підтримують вбивства мирних людей. Вони підтримують геноцид проти українців. Тому, якщо хтось вам знову буде розповідати, що “ну звичайні росіяни невинні, вони не такі”, плюйте йому в обличчя”, – порадив активіст.

За його словами, прихід русского міра в Україну всі ці роки кликали дуже багато різних зрадників, які досі не сидять у в’язницях. Деякі з них сьогодні ідуть працювати в окупаційні адміністрації.

“Ось так виглядає прихід русского міра, який в Україну кликали всі ці роки дуже багато різних зрадників, які досі не сидять у в’язницях. Деякі з них сьогодні ідуть працювати, як от у Маріуполі депутати від ОПСЖ, в окупаційні адміністрації. Вони усі хотіли, щоб це сталося з нашою країною. У нас було вісім років, щоб їх пересаджати, цих паскуд, але ніхто цього не зробив. Я вже задовбався про це кричати, якщо чесно”, – обурився Стерненко.

Блогер запевнив, що за кожне руйнування, за кожне людське життя ці тварі будуть відповідати. Їх будуть відстрілювати, знищувати, так само, як нацистів знищували після Другої Світової війни. Він зауважив, що національна ідея русні – знищити Україну. Однак, наголосив, що Україна неодмінно переможе і окупанти з ганьбою втікатимуть звідси.

“Усе, що може нести Росія у цьому світі це тільки смерть, знищені цивільні будинки, це тільки нещастя, горе та воєнні злочини. Ми не маємо права це пробачати і ми не маємо права про це забувати.

Те, що вони роблять зараз, вони робили усю свою історію. Вони це робили 100 років тому, вони це робили у 30-х роках. Вони так само цілеспрямовано знищували наших предків, українців. Тому, що це і є їхня національна ідея – знищити Україну. Але кожна паскуда відповість за те, що вона принесла на нашу землю. Ми по кожного з них прийдемо, кожну таку паскуду, яка вчинила воєнні злочини, ми дістанемо, де воно не ховалося.

Ми з вами переможемо тому, що оці зруйновані будинки це все фігня, це можна відбудувати. Головне, що у нас є це люди, українці. І нам одне одного треба берегти, бо саме люди будуть ще цю країну відновлювати і саме люди, а не бетон, стали основною перешкодою для російських окупантів і не дозволили їм захопити Україну. Після чого вони з ганьбою втікали з Київщини. Будуть так само вони потім втікати з Херсону, будуть втікати з Донецька, Луганська та з Криму. Ми переможемо. Тішить тільки те, що ми з вами живемо в історичний час. І цей час, він принесе смерть російської федерації”, – наголосив Стерненко.

Він зазначив, що на Київщині сталася денацифікація російських нацистів і на підтверження цього показав знищену військову техніку окупантів: десятки танків та різних автомобілів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа