<

За кермом Infiniti був п’яний чоловік речниці поліції: повідомили подробиці смертельної аварії у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 30.09.2020 / Новини / /
Перегляди
16
/ 1 коментар

Увечері 27-го вересня на перехресті вулиць Гнідавська і Потебні у Луцьку сталася аварія з потерпілими. ДТП сталася близько 22:40 за участю двох автомобілів, а саме Volkswagen Passat та Infiniti.

Про деталі повідомив начальник слідчого управління Олександр Климовський під час брифінгу 29-го вересня, – інформує Район.Луцьк.

Так, було встановлено, що обидва водії транспортних засобів допустили певні порушення правил дорожнього руху. Водій Volkswagen Passat здійснив маневр ліворуч та виїхав на смугу зустрічного руху, не впевнившись у тому, що це буде безпечно.

Водій Infiniti перебував у стані алкогольного сп’яніння та перевищив допустиму швидкість у межах населеного пункту. Він виїхав на перехрестя й не зміг уникнути зіткнення. Відомо, що його швидкість була приблизно 120 км/год.

Також водій автомобіля Infiniti відмовлявся проходити тест на стан алкогольного сп’яніння. Зразки крові правоохоронці змогли відібрати примусово лише о 04:00, тобто більше ніж через шість годин від того часу, коли трапилася ДТП. На той момент стан алкогольного сп’яніння становив 0,36 проміле.

“Внаслідок цього ДТП ми маємо трьох потерпілих. Пасажирку автомобіля Infiniti, та двох людей з авто Passat. Пасажирка Volkswagen Passat померла в кареті швидкої допомоги, інша пасажирка легковика травмована”, – повідомив Климовський.

Також підтвердилась інформація про те, що в одному з авто була прессекретарка ГУНП Волинської області Ольга Бузулук. Вона була пасажиркою в авто Infiniti, 28-го вересня її допитали за вказаним фактом.

“Я справді була в автомобілі, яким у стані сп’яніння керував мій чоловік. Окрім того, він рухався зі значним перевищенням швидкості, однак я не могла вплинути на його протиправні дії. Наступного ж дня я надала правдиві свідчення з приводу аварії і всіляко сприяю слідству в розслідуванні причин ДТП та жодним чином не захищаю чоловіка”, — прокоментувала вона аварію.

Нині відкрито провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої. Жоден з учасників ДТП не затриманий, триває слідство.




один коментар
  1. Вона співучасник злочину.
    “Не могла вплинути” – ну-ну. Вона могла не приймати участь у злочині, не сідаючи у авто. Разом пили, разом сідали у авто, а далі – “не могла вплинути”, це звичайне фарисейство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя