<

За допомогою мобільного додатку на Волині контролюють режим самоізоляції 439 осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:29 | 26.04.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 3

За допомогою мобільного додатку «Дій вдома» на Волині контролюють режим самоізоляції 439-ти особам.

Усім, хто прибуває в Україну, зокрема на ПП «Ягодин», встановлюють на телефон мобільний додаток «Дій вдома», за допомогою якого контролюватимуть режим самоізоляції, повідомляють на сторінці Волинської ОДА у фейсбуці.

Як працює додаток: упродовж дня в період 14 днів людина отримуватиме до 10 push-повідомлень в додатку “Дій Вдома”. Користувачу потрібно буде зробити своє фото, водночас працюватиме геолокація.

Якщо буде порушений режим карантину, а невикористання додатки по суті буде порушенням режиму карантину, то людина змушена буде заплатити штраф.

Так, за попередню дому в Україну через ПП «Ягодин» прибуло 505 осіб. З 00:00 до 13:00 26 квітня кордон перетнуло 242 особи. Нині додаток встановлено вже 439-ти громадянам, які проходитимуть обсервацію вдома за допомогою додатку.




коментарів: 3
  1. “…повідомляють на сторінці Волинської ОДА у фейсбуці…”, а така інформація недоступна. Попробуйте з цієї статті туда зайти. Але це не так важливо, попросту “накипіло” відносно цього додатку “Дій вдома”… Скажу так , я вже тиждень на карантині з цим додатком. Сміло заявляю, що цей додаток НЕВДОСКОНАЛЕНИЙ!!! Чому такий додаток насильно всовують людям і грозять штрафами, якщо належним чином він не функціонує. Не має жодної інфолінії, щоб відносно роботи додатку проконсультуватись чи поскаржитись. Є тільки) чат з роботом, це смішно… В мене цей додаток працював належним чином тільки перший день, потім одні розчарування: ВАША ПОТОЧНА ГЕО-ЛОКАЦІЯ ЗНАХОДИТЬСЯ ПОЗА МІСЦЕМ ПРОХОДЖЕННЯ САМОІЗОЛЯЦІЇ. НЕ ВДАЛОСЯ ПРОЙТИ ВЕРИФІКАЦІЮ. ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ САМОІЗОЛЯЦІЇ. …а ще маю майже тиждень. Я вважаю, що для такого додатку повинна бути ще відповідна служба чи якась інфолінія, на яку можна позвонити , або сама “служба” відгукнутись до “порушника самоізоляції”… А так то тільки поштовхують на думки: невдосконалений додаток – легкий шлях поповнити штрафами казну

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця