<

За добу у трьох волинян знайшли та вилучили зброю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:26 | 31.05.2019 / Новини / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

30-го травня у 47-річного жителя Ковеля знайшли та вилучили пістолет «Сталкер», у мешканця Турійського району виявили 12 набоїв часів Другої світової, а у 63-річного нововолинця – штик ніж до гвинтівки «Мосіна».

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

В Ковелі правоохоронці під час огляду за місцем проживання 47-річного місцевого жителя виявили та вилучили пістолет «Сталкер» з ознаками перероблення.

У Турійському районі в 30-річного чоловіка знайшли 12 набоїв різноманітного калібру часів Другої світової війни.

У Нововолинську поліцейські під час обшуку на території гаражного масиву у 63-річного місцевого жителя вилучили штик ніж до гвинтівки «Мосіна».

Вилучені предмети направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбаченого ч.1 та ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді від трьох до семи років позбавлення волі.




один коментар
  1. То що тут страшного ? Сталкер – стартовий пістолет , а не бойовий . Патронів з 2 світової в кожного копача по торбинці є , але ж ними не стрілиш . А штик-ніж без самої гвинтівки така-собі зброя , як на мене сокіра або вила краща зброя. Так що слабенька сенсація :D

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя