<

За добу на Волині внаслідок ДТП травмувалося 10 громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 29.09.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Автопригоди трапилися у Горохівському, Маневицькому, Любешівському, Локачинському та Камінь-Каширському районах. За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження.

Учора на автодорозі у селі Підбереззя Горохівського району Volkswagen Golf збив 17-річну дівчину. Постраждалу госпіталізували, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

За кермом легковика перебував 17-річний житель райцентру Горохів. Водій допустив наїзд на пішохода, 17-річну жительку району, котра рухалася обабіч дороги у попутному напрямку.

У результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик.

Цього ж дня, у Маневицькому районі невстановлений мотоцикліст збив 37-річного жителя цього ж району. Чоловіка госпіталізували. Водій із місця пригоди втік.

Співробітники групи реагування патрульної поліції оперативно встановили, що наїзд на пішохода скоїв 21-річний житель Маневицького району. Транспортний засіб, мотоцикл Mustang, не зареєстрований у встановленому законом порядку.

Окрім цього, у Любешівському районі внаслідок зіткнення автомобіля Mercedes Benz Sprinter та мотоциклу Lonsin травмувався водій двоколісного, 19-річний житель Рівненської області. Постраждалого госпіталізували.

У Локачинському району у ДТП за участю автомобіля Mercedes Benz постраждало троє пасажирів транспортного засобу. Автомобіль злетів у кювет. За кермом автівки перебував 21-річний житель селища Локачі.

За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що учора, 28 вересня, внаслідок ДТП у Камені-Каширському районі травмувалося четверо осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота