<

За ДНК змогли ідентифікувати всіх загиблих унаслідок російського удару по нафтобазі в Харкові

11:34 | 12.02.2024 / Новини /
Перегляди
94
/ Коментарі відсутні

Поліціянти завершили ДНК-дослідження для ідентифікації всіх загиблих унаслідок російського удару по нафтобазі у Харкові в ніч проти 10 лютого. Найменшому загиблому було лише 10 місяців.

Про результати ДНК-досліджень повідомив начальник слідчого управління поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

За його словами, аналіз підтвердив, що рештки тіл, знайдених у знищеному полум’ям будинку прокурорки Ольги Путятіної, справді належать їй, її чоловікові та трьом їхнім дітям.

Дослідження показало, що всі троє знайдених хлопчиків — брати. Наймолодшому — Павлу — було всього 10 місяців. Зразки батька родини збіглися з ДНК його матері та сестри. Особу його дружини підтвердили завдяки збігу зі зразками її рідного брата.

Водночас зразки двох інших загиблих, літньої пари, збіглися з ДНК їхнього сина.

Що відомо про обстріл

У ніч проти 10 лютого російські окупанти завдали ударів по Харковудронами-камікадзе типу Shahed. Спершу влада повідомляла, що росіяни поцілили по автозаправній станції, внаслідок чого розлилося пальне й загорілися приватні житлові будинки. Проте згодом поліція уточнила, що пожежа спалахнула на нафтобазі, а не на АЗС. На її території було близько 3,8 тисячі тонн палива. Постраждали 57 людей. Відомо про 7 загиблих, зокрема трьох дітей родини Путятіних віком 10 місяців і 4 та 7 років.

Крім того, вщент згоріли 15 приватних будинків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця