<

З’явилось відео ДТП під Луцьком, у якому загинув волинський журналіст

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:22 | 9.03.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

8 березня, на автодорозі у селі Струмівка Луцького району легковик «Volkswagen Golf» збив двох пішоходів. Один з них, журналіст місцевої телерадіокомпанії Юрій Яцюк загинув.

Трагедія трапилася ввечері. За кермом легковика перебував 50-річний лучанин. Водій допустив наїзд на двох пішоходів, 40-річну жінку та 57-ріного чоловіка, які переходили проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Обидва жителі обласного центру, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Внаслідок ДТП 57-річний чоловік, журналіст місцевої телерадіокомпанії, загинув, 40-річну жінку госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні.

На відео у сюжеті Суспільного Волині показали моторошні кадри з міця трагедії та розповіли деталі.

Заступник начальника відділу розслідування ДТП ГУНП у Волинській області Анатолій Біланна місці події розповів, що на місці аварії знайшли жіночу сумку. Вочевидь, вона належить потерпілій, яка переходила дорогу разом з Юрієм Яцюком. У сумці – паспорт на ім’я Стрільчук Галини Василівни

Дружина загиблого Ольга, яка приїхала на місце аварії, розповіла, що її чоловік повертався з похорону журналіста Романа Флішаровського . Утім, говорила з ним лише вранці. Тоді він сказав, що після похорону має намір ще зайти на кладовище на могилу батька. 

Стан жінки, яка вижила після ДТП вкрай важки, хоча вона при свідомості.

https://www.facebook.com/uavolyn/videos/533787430482302/

За фактом автопригоди відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Досудове розслідування триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок