<

Юрій Погуляйко проміняв Шацькі озера на турецькі курорти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:28 | 7.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
19
/ коментарі 2

Губернатор Волинської області Юрій Погуляйко нещодавно повернувся з Туреччини, де відпочивав у курортному Бодрумі. Його впізнали пасажири, які летіли з ним на одному борту.

Хоча на кожне свято чиновник зізнається у любові до Волинського краю, та чомусь Шацькі озера проміняв на турецькі курорти, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс», – передають Волинські Новини.

«На Світязі я був, коли працювали там, – відповів він на запитання журналістів, чому для відпочинку не обрав перлину Волині. – Наступну відпустку я обов’язково проведу на Волині, але не на Світязі, а на Пісочному. Воно мені дуже подобається, але ж умови покращити треба».

Відповідаючи на запитання, чому вирішив відпочивати за кордоном, Юрій Погуляйко сказав, що торік, працюючи першим заступником очільника Луганської області, зовсім не відпочивав улітку. А от цьогоріч вдалося викроїти тиждень, бо про це попросили кохана з дітьми.

Отож виходить, що в той час, коли люди втрачають робочі місця та доходи через карантин, який губернатор рекомендує й далі посилювати, справи самого Юрія Погуляйка на посаді голови Волинської ОДА ідуть лише вгору.

31 липня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за рівнем поширення коронавірусного захворювання віднесла Луцьк до «червоної» зони. І хоч згодом голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко визнав, що це рішення було помилковим, але, незважаючи на його необгрунтованість та хибність, він наполягає на його виконанні.




коментарів: 2
  1. Яке кому вср..не діло де людина вирішила відпочити з сім’єю за свої чесно зароблені гроші, він що зобов’язаний відпочивати лише на Світязі і ніде більше? Брєд якийсь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок