<

«Якщо не будемо воювати ми, на війну підуть наші діти»: бійці ТРО Волині розповіли про специфіку роботи розвідників

13:41 | 23.01.2024 / Новини / /
Перегляди
178
/ Коментарі відсутні

Троє бійців розвідувального взводу 100 бригади тероборони Волині із позивними «Інженер», «Шафа» і «Петрик» розповіли про специфіку роботи взводу в умовах бойових дій.

Розповідь бійців опублікували на сторінці Регіонального управління сил тероборони “Захід”, пише Суспільне.

Головний сержант “Інженер”

Боєць з Волині із позивним “Інженер” батько двох синів. Чоловік каже: пішов у військо заради них. З його слів, розвідники цілодобово працюють з інформацією, щоб наперед знати усі можливі дії і тактику армії РФ і мати можливість зупинити їх.

“Роботи багато. Якщо дивишся у фільмах про розвідку, то це захоплююче, але те, що відбувається насправді — зовсім інші речі. Це не фільм, на війні є лише один дубль і якщо не виконаєш завдання, то це матиме катастрофічні наслідки”, — говорить “Інженер”.

Командир відділення БпЛА “Шафа”

Волинянин пішов на війну добровольцем. “Шафа” каже: в цивільному житті був менеджером зі збуту харчових продуктів, але на війні захопився аеророзвідкою. Додає: після перемоги хоче лишитися у ЗСУ.

“Спочатку я був простим солдатом, але зараз виконую обов’язки командира відділення. Я десь, певно, всередині відчував, що аеророзвідка — це моє”, — додає військовий.

Головний сержант взводу розвідки “Петрик”

На Волині “Петрик” має власну будівельну фірму, але у перші дні повномасштабного вторгнення пішов у військкомат. Спершу чоловіку відмовили через відсутність військового досвіду.

“Завдяки наполегливості, я таки потрапив у військо. Служу заради доньки, яка чекає мене з війни. Зараз бачу себе лише у розвідці. Майбутнє за аеророзвідкою, бо це найдієвіший метод збору інформації”, — вважає волинянин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа