<

Якщо споживачі не проти: дві багатоповерхівки у Володимирі-Волинському можуть повністю перевести на індивідуальне опалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 22.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
7
/ коментарі 4

Завдяки змінам до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», які вступили в 1-го травня 2019-го року, мешканцям багатоповерхівок можна переходити на індивідуальне опалення, якщо більше 50-ти відсотків будинку на індивідуальне опалення вже переведено.

У Володимирі-Волинському таких будинків налічується усього два: на вулиці Незалежності, 8 та Луцькій, 176. У першому будинку з 9 квартир не має індивідуального опалення і користується послугами «Володимир-Волинськтеплоенерго» 3 квартири, а в другому – 3 з 12-ти.

За словами директора підприємства теплових мереж Сергія Коби, мешканці цих будинків не поспішають встановлювати індивідуальне опалення.

“В людей, можливо, є пільги, субсидії, або просто хтось не хоче встановлювати. Ми не проти і закон дозволяє, але вони не хочуть. Відключити ми не маємо права, заставити людину від’єднатися від системи централізованого опалення ми не можемо”, – розповів Коба.

Надавати послуги з теплопостачання лише в три квартири багатоповерхівки підприємству економічно недоцільно.

Розмови про переведення всіх квартир цих будинків на індивідуальне опалення ведуться давно, проте поки результатів не дали, розповів Коба.

“І я публічно звернувся, можливо, мешканці цих квартир передумають і звернуться до нас”, – сказав директор підприємства теплових мереж.




коментарів: 4
  1. А от в Новіку вперто міське начальство не дозволяють людям переходити на автономку. І з чого їх така впертість? З якої такої незрозумілої причини? Питаннячко!

      • нуу, був би інший народ, ті, у кого вистачає на автономку, могли б скинутися на автономку для бабців, але не з цим народом, не з цим менталітетом…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця