<

Як відпочивали діти на Бандерштаті-2021

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 12.08.2021 / Новини / , , /
Перегляди
311
/ коментарі 2

Протягом трьох днів фестивалю «Бандерштат» на території працювало дитяче містечко. Для наймолодших гостей фестивалю проводились майстер-класи, творчі експерименти, гутірки, настільні ігри, шоу мильних бульбашок і показовий виступ бойових мистецтв.

Окрім цього в дитячому містечку малювали аквагрим, працювали аніматори, робили яскраві зачіски для дівчаток. Також працювали каруселі.

Діти взяли участь у майстер-класах з гончарства, декупажу та ткацтва. Вони розмальовували футболки, декорували чашки, ліпили іграшки з глини і свистки, розмальовували гіпсові фігурки, робили панно із квітів, навчалися живопису. Також вчилися робити ляльки-мотанки, мандали із ниток, ловці снів, етносережки, іграшки з сіна, сувеніри.

Найбільше дітей цікавили творчі експерименти, гутірки та зустріч з поліцією, як надавати першу медичну допомогу, виступ маленьких вихованців спортивного клубу козацьких бойових мистецтв “Герць” та шоу мильних бульбашок.

Діти на території фестивалю почувалися вільно. До того ж, багато із них виявились поціновувачами музики таких виконавців як “Жадан і Собаки”, “Без обмежень”, “Фіолет”, “Бумбокс”, а деякі чекали до ночі гурт “Один в каное”.

Як зазначали ведучі, на фестиваль не соромно запросити і батьків, і не страшно взяти з собою дітей.

До вашої уваги підбірка світлин наймолодших гостей фестивалю “Бандерштат”.




коментарів: 2
  1. Рухаємось у напрямку, давно прописаному Полом Аленом (Paul Allen).
    Хто не знає, проґуґліть шо то за фрукт.

    • Поправочка: директиву написав Ален Далес (Allen Dulles).
      Oшибочка по Фрейду, звіняйте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя