<

Як приготувати «намелачну» сирну паску: рецепт від топової української кондитерської

20:16 | 16.04.2025 / Новини / /
Перегляди
332
/ Коментарі відсутні

Топова українська кондитерська «Namelaka» поділилася рецептом запашної сирної пасочки.

Відео-інструкцію опублікували на своїй сторінці в інстаграм.

Для приготування 5 пасочок знадобиться:

  • вершкове масло – 500 г
  • сир – 690 г
  • яйця – 550 г (10 шт)
  • борошно – 675 г
  • розпушувач – 25 г
  • цукор – 600 г
  • родзинки – 230 г
  • журавлина – 230 г

1. Заздалегідь промиваю родзинки та журавлину окропом і просушую
2. У чашу міксера кладу вершкове масло та цукор і збиваю вінчиком на середній швидкості декілька хвилин, поки масло не побіліє.
3. Продовжуючи збивати, додаю яйця.
4. Потім додаю попередньо розім’ятий сир і знову збиваю.
5. Просіюю борошно з розпушувачем. Знову вимішую до однорідності.
6. Нарешті – додаю в тісто дуууже багато родзинок та журавлини і вимішую вручну.
7. Розкладаю у 5 формочок (я кладу в одну формочку 600 г тіста)
8. Ставлю в розігріту до 160 градусів духовку на 40-45 хвилин. Готовність перевіряю дерев‘якою шпажкою – вона має виходити з пасочки сухою.

А далі даю охолонути, вкриваю глазур‘ю і…біжу ставити чайник!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Червня, Вівторок
16 Червня, Понеділок