Як приготувати «намелачну» сирну паску: рецепт від топової української кондитерської

Топова українська кондитерська «Namelaka» поділилася рецептом запашної сирної пасочки.
Відео-інструкцію опублікували на своїй сторінці в інстаграм.
Для приготування 5 пасочок знадобиться:
- вершкове масло – 500 г
- сир – 690 г
- яйця – 550 г (10 шт)
- борошно – 675 г
- розпушувач – 25 г
- цукор – 600 г
- родзинки – 230 г
- журавлина – 230 г
1. Заздалегідь промиваю родзинки та журавлину окропом і просушую
2. У чашу міксера кладу вершкове масло та цукор і збиваю вінчиком на середній швидкості декілька хвилин, поки масло не побіліє.
3. Продовжуючи збивати, додаю яйця.
4. Потім додаю попередньо розім’ятий сир і знову збиваю.
5. Просіюю борошно з розпушувачем. Знову вимішую до однорідності.
6. Нарешті – додаю в тісто дуууже багато родзинок та журавлини і вимішую вручну.
7. Розкладаю у 5 формочок (я кладу в одну формочку 600 г тіста)
8. Ставлю в розігріту до 160 градусів духовку на 40-45 хвилин. Готовність перевіряю дерев‘якою шпажкою – вона має виходити з пасочки сухою.
А далі даю охолонути, вкриваю глазур‘ю і…біжу ставити чайник!