<

Вийшов з автобуса та перебігав дорогу: у Камінь-Каширському районі автомобіль на смерть збив молодого хлопця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 12.10.2020 / Новини / /
Перегляди
37
/ 1 коментар

Увечері 9-го жовтня на дорозі Луцьк–Любешів поблизу села Нові Червища Камінь-Каширського району автомобіль Peugeot Partner на смерть збив хлопця, що вийшов з автобуса і перебігав дорогу.

Про це повідомляє ВолиньPost, посилаючись на повідомлення від очевидців аварії.

Інформацію підтвердили у слідчому управлінні ГУНП у Волинській області.

Розповіли, що загиблий – 1994 року народження, житель села Нові Червища. Хлопець вийшов з автобуса та перебігав дорогу поза пішохідним переходом. У цей момент його збив автомобіль. Від отриманих травм він помер на місці події.

Поліція відкрила кримінальне провадження.




один коментар
  1. Водій повинен був керувати автомобілем передбачливо, (прогнозуючи дорожню ситуацію) і зобов’язаний(!) знизити швидкість, коли виникає потенційна небезпека… А вона, ця небезпека, якраз і очікувалась… Але, тут в замітці про ДТП, відразу роблять акцент на пішохода, який не навчався в школі пішоходів, а водій мав би вчитися в автошколі, що керувати треба обережно… І буде не дивно, що водія “відмажуть”, бо то на поліссі є свої ” князькі”, яким можна ганяти автомобілем, навіть повз автобуса, який зупинився для висадки пасажирів… Жаль молодого хлопця, який через розгільдяйство і нехлюство “воділи” загинув… Бог нехай відплатить винуватцю… Бо Він сказав:”не убий”, Він бо і розсудить…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок