<

Випив пляшку пива – заплатить 17 тисяч: покарали водія, який в Поромівській громаді п’яним їздив мотоблоком

08:38 | 1.11.2023 / Іваничі, Новини / , , , /
Перегляди
30813
/ коментарів 12

Житель Поромівської громади, якого впіймали нетверезим за кермом мотоблока, заплатить 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на один рік.

Правоохоронці зупинили водія мотоблока ZUBR о 13:34 1-го вересня в селі Морозовичі на вулиці Прикордонній. Виявилось, що він перебував в стані алкогольного сп`яніння. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 4-го жовтня.

Огляд здійснювався за допомогою приладу «Alcotest Drager 6820». Його ре­зуль­тат — 0,42 про­мі­ле.

Проти горе-водія порушили адміністративне провадження за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння).

В суді чоловік зізнався, що напередодні випив одну пляшку пива. Він повністю визнав свою вину у вчиненому правопорушенні, запевнив, що щиро розкаявся та пообіцяв, що подібного не повториться.

Суд визнав чоловіка винним та призначила йому покарання – 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також водію доведеться сплатити в дохід держави 537 гривень судового збору.




коментарів: 12
  1. до якого типу ТЗ відноситься мотоблок ????? права на нього не видаються ,,,,,, і отже відповідальність згідно ПДР ЯКА ?????????? може ще і позбавили права керування ??????

  2. Яке це все натягнуте і надумане, все гониться за показниками в роботі, всім до одного місця війна і т.д. Їдьте вже в ту Лють свою, а не ганяйте за пенсіонерами по району, нероби. Я про правоохоронні органи, точніше кривоохоронні. Хоть в когось є якісь елементарні поняття, що таке мотоблок? І чому на цю мотичку з мотором посвідчення водія не потрібне? Якщо посвідчення водія немає, значить ти не водій. За таке порушення є адмінка, але явно не 130 КуПАП. Хай ще на велосипедистів протоколи по 130 складають, ото показників наженуть! До чого ми докотились…. Тупий керує, тупим поганяє, тупий рішення приймає. Видно для Іваничівської громади це є нормою, тут на бузі позитиву в крайньому разі не бачила.

    • Вони явно не тупі , вдало пристроїлись, на війну їх не беруть , гроші непогані платять. Майже нічим не ризикують . Чим погано?

  3. В Луцьку на молодиків, які неадекватно поводилися склали адмінпротокол, а дядька на мотоблоці оштрафували на 17к. Не думаю що той дядько був суспільно- небезпечний. Агов поліція і суд то що виходить чим ти агресивніший тим тебе більше бояться. Та Вас поліцаї навіть вихователями в дитячий садок не можна пускати

    • Підтримаю, а ще скільки небезпечних дітлахів на самокатах! … Та ми самі зможемо кредитувати МВФ!

  4. Бидлота яка збиває людей на зебрі,і при цьому 2,8 проміле в тому рилі.,виправдають.А тут штраф і позбавлення.Це при тому,що це мотоблок !!!!Непозорте погони ПОЛІЦІЯНТИ!!!!!!!!!

  5. Я військовий,коли їхав на службу вночі (в зону бойових дій) і заїхавши забрати хлопця з іншого підрозділу в м. Пирятин,почув від поліцейських такі слова “якщо їдеш воювати,то їдь,а не таксуй…”… слова приведені дослівно

  6. Позбавили права керування? А вони в його були? Нема в бідної людини грошей -винний. Є гроші у мажора -не винний.. ось наший закон .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота