<

Випив не менше трьох пляшок горілки: в Іваничах водія оштрафували на 40 тисяч гривень

15:11 | 3.11.2023 / Іваничі, Новини / , , /
Перегляди
8085
/ коментарів 6

Чоловіка, якого менше ніж рік тому позбавили водійських прав, поліцейські впіймали «на гарячому» – за кермом автівки та ще й в стані алкогольного сп’яніння. У результаті він знову постав перед судом.

Водія т/з ВАЗ поліцейські зупинили 5-го жовтня о 20:30 в селі Будятичі на вулиці 8-го березня. Виявилось, що він не мав права кермувати, адже був позбавленим водійських прав. До того ж це правопорушення чоловік вчинив повторно протягом року. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Крім цього, водій перебував в стані алкогольного сп`яніння. У нього був різкий запах з порожнини рота алкоголю, некоректне мовлення, порушення координації рухів, почервоніння обличчя. Огляд на стан алкогольного сп`яніння проводився зі згоди водія у встановленому законом порядку за допомогою алкотесту Драгер. Результат – 5,0%, що більш, ніж у 20 разів вище допустимої норми. Це означає, що чоловік випив не менше трьох пляшок горілки.

Поти горе-водія порушили два кримінальних провадження: за ч. 5 ст. 126 КУпАП (Повторне протягом року керування автомобілем без документів) та за ч. 2 ст. 130 КУпАП (Повторне протягом року керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп`яніння).

В судове засідання водій не з’явився. Причини своєї неявки суду не повідомив.

Відтак, розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання в розмірі 40 тисяч 800 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на 5 років і 8 місяців.




коментарів: 6
  1. Конфіскувати авто і на фронт віддати ,там стане в нагоді ВАЗ,неприхотлива машина .

  2. то видно точно якийсь мордатий 200кілограмовий кабанюка якшо стільки в себе влив і не здох, як цікаво воно тільки з тої автівки вилазило, сам певно уже не міг

  3. Шо за конкурент для томашевської і її свити нарисувався? Три бутилки рідко хто зможе

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця