<

Викрили групу організаторів мережі нелегальних гральних закладів у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:19 | 22.06.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Луцьку викрили групу організаторів грального бізнесу. 5 місцевих мешканців постануть перед судом за організацію забороненої законом діяльності.

Про це повідомили на сторінці управління захисту економіки у Волинській області у фейсбук.

Ця група відкрила мережу гральних закладів у Луцьку. Щоб уникнути потрапляння до залів небажаних візитерів обладнали приміщення камерами відеоспостереження та охороною.

У рамках кримінального проводження, було проведено 16 обшуків за місцем знаходження гральних закладів, під час яких було виявлено та вилучено понад 150 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої здійснювались азартні ігри, 107 флеш-карт, електронні пристрої для зчитування карток-накопичувачів, мобільні телефони, грошові кошти в сумі понад 100 тисяч гривень, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність фігурантів до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу. Загальна вартість вилученого становить близько 1 мільйон гривень.

За результатами розслідування, усім учасникам організованої злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 28, ч.1 ст. 203-2 КК України.

Наразі обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя