<

Викрав 8-річну дівчинку і тримав її під землею: на Миколаївщині затримали чоловіка

14:39 | 4.03.2024 / Новини / , , /
Перегляди
1187
/ Коментарі відсутні

На Миколаївщині затримали чоловіка, який викрав 8-річну дівчинку та сховав під землею. Школярка зникла 1-го березня у Баштанському районі.

Про це інформує пресслужба поліції.

Поліцейським рідні повідомили, що мають підозри, що дитину міг викрасти колишній співмешканець її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сімʼєю.

До пошуку зниклої та її викрадача були залучені правоохоронці, кінологи, військові та мешканці села. Вони обстежили усі будівлі та приміщення селища і його околиці у радіусі 5 км, також оглянули колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. Територію відстежили і за допомогою аеророзвідки.

За межами села поліцейські разом із місцевими знайшли замасковану схованку під землею, у якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою.

Дитину одразу забрали та відвезли до медичного закладу. Кривдника ж доставили до поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині з дівчинкою працюють психологи.

За процесуального керівництва обласної прокуратури поліцейські повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України.

Слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота