<

Вибухи у Балаклії: розслідують недбале ставлення до військової служби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:14 | 16.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

14-го листопада військова прокуратура Харківського гарнізону відкрила кримінальне провадження за фактом вибухів на військовому арсеналі в Балаклії.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора, – передає УНН.

“Військова прокуратура Харківського гарнізону здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення до військової служби)”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в Офісі генпрокурора, 15-го листопада у ході проведення робіт з розмінування на технічній території військової частини під час завантаження елементів боєприпасів відбулось їх загорання та детонування.

Наразі точна кількість постраждалих та ступінь тяжкості травм встановлюється.

За уточненою інформацією від чергового Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами, двоє військових саперів у Балаклії зазнали поранень, не сумісних із життям.




коментарів: 3
  1. “…під час завантаження елементів боєприпасів відбулось їх загорання…” Стесняюсь спросить – каким способом грузили, что боеприпасы во время погрузки воспламенились?

  2. Раніше в усьому звинувачували президента, а тепер про нього навіть не згадують, ну хіба ж він може бути у чомусь винний?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця