<

Всі подробиці про вбивство Аміни Окуєвої

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 31.10.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ветеран АТО, громадська активістка, прес-секретар батальйону ім. Джохара Дудаєва Аміна Окуєва вбита 30 жовтня за Києвом на залізничному переїзді біля селища Глеваха. Її автомобіль розстріляли невідомі. Боєць померла внаслідок пострілу в голову. З нею також був її чоловік Адам Осмаєв – він поранений у ногу.

Головне про вбивство:

Автомобіль Окуєвої й Осмаєва розстріляли 30 жовтня близько 20:00 на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області.

Окуєва від отриманих поранень загинула, Осмаєв важко поранений у ногу.

Осмаєв під час нападу був за кермом. У машині їх було двоє.

Всі подробиці вбивства Аміни Окуєвої:

– Онлайн-трансляція з місця вбивства:

https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/916187811880446/

– “Ми готові до зустрічі з черговими кілерами”, – такий пост був опублікований користувачем Kaz Kurazov на сторінці Окуєвої й Осмаєва в Facebook за три дні до розстрілу. Також було спільне фото:

– За словами прокурора Київської області, авто Окуєвої й Осмаєва обстріляли приблизно о 20:30. Але за даними Нацполіції, дзвінок про скоєний розстріл поліція отримала о 20:00.

– Про смерть Окуєвої ввечері 30 жовтня повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

“Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. Внаслідок отриманих поранень Аміна загинула. Адам Осмаєв отримав поранення, але буде жити. Я щойно говорив з ним по телефону”, – написав він.

– Невдовзі після повідомлення Геращенка про смерть чеченської активістки написав і народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук – на своїй сторінці в Facebook. За його словами, Аміну вбили пострілом у голову.

“…Стало відомо про вбивство моєї помічниці, прес-секретаря батальйону ім. Джохара Дудаєва Аміни Окуєвої. Її вбили пострілом у голову. Це сталося під Києвом”, – написав політик.

За словами Мосійчука, вони з Окуєвою напередодні домовлялися про зустріч. “Вчора ми списувалися – домовлялися з нею про зустріч. Аміна до мене не доїхала…” – додав депутат.

– Чеченський доброволець, чоловік Окуєвої – Адам Осмаєв – у важкому стані після стрілянини, внаслідок якої загинула його дружина. Загрози життю Осмаєва немає, але він важко поранений у ногу.

– Перші фото з місця вбивства Окуєвої:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя